dilluns, 26 de gener del 2015

Tornen els alumnes, i el rugby

Excursió a Glastonbury
L’endemà de l’última entrada van aterrar els alumnes a Brockwood i l’espai i el temps es van omplir d’anècdotes i abraçades, rialles i converses interminables. Em va fer molta gràcia adonar-me de com havien crescut alguns; crec que no hi havia pensat fins aleshores!

I un cop tothom va comunicar-se amb “casa” per dir que havien arribat bé, va començar una altra setmana sense pantalles. Quant fa que no escriviu una carta a mà? Quant fa que no en rebeu cap? Proveu-ho! Les tardes vora la llar de foc s’omplien de gent xerrant, llegint, fent bufandes, tocant la guitarra... I als vespres hi havia diferents activitats perquè ningú se sentís avorrit. Estic començant a entendre que a alguns ens sembla molt interessant seure en silenci i observar-nos a nosaltres mateixos durant una estona, però a molts dels alumnes encara els sembla una pèrdua de temps. Sobretot venint d’unes vacances plenes de consumisme i rapidesa...!

Com que viure sense pantalles donava molt de temps lliure per fer absolutament qualsevol cosa, m’he assabentat de dues gamberrades divertides i zero malèfiques que han tingut lloc aquests dies: a una profe li van posar deu matalassos al llit i li van fer el llit amb llençols i coixins i tot súper bonic, però a dalt de tot; a dos nois els van intercanviar absolutament totes les pertinences de les seves habitacions fins el més mínim detall. Força creatiu i molt més real que passar-se l’estona enganxats a una màquina!

I després d’un trimestre mirant-me el rugby a les notícies del diari, per fi hi he tornat a jugar! Em va costar que els adults més conservadors veiessin alguna cosa més enllà de la sang i les lesions, però finalment me’l van deixar oferir com a esport, però, de moment, sense placatges. Així que ja fa dos dissabtes (perquè Saturday is the Rugby Day!) que faig d’entrenadora i sembla que poc a poc li comencen a trobar la gràcia a córrer sobre herba humida i relliscar i empastifar-nos de fang! Molt autèntic!

Fa fresqueta, encara no ha nevat, però ens llevem entre gel i gebre cada dia.

El nostre jardí de roses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada